Mad med gran

Formidling

Mad med gran er om gran - i skoven, i kurven og i køkkenet. Med flotte fotos guides du til at indsamle nåle, skud og kogler. Med enkle opskrifter får du mulighed for at gemme smagen i eddike, sirup, snaps og olier, så du kan bruge gran i dit køkken hele året.

Mad med gran er en fusion af en naturguide og en kogebog, kogt ned til en "fond" på 55 sider.

Mad med gran er til dig der er nysgerrig og dig der gerne vil prøve nyt. Alle kan være med og alle kan, ganske gratis, finde og bruge bogens hovedingrediens - gran. Her er ingen højtravende opskrifter og avancerede ingredienser - altså lige bortset fra gran.

Bogen er en øjenåbner for en simpel og overset skandinavisk smagsgiver. Brug den som mandelgave eller til videresalg på din stadeplads.

 

Bestil

Mad med gran

 

Flere juletræsproducenter ramt af frost

Om morgen fredag den 23. maj blev store dele af Midt- og Sydjylland ramt af nattefrost. I disse landsdele foregår en stor del af den danske juletræsproduktion, og selvom temperaturen kun var et par grader under frysepunktet, blev mange nyudsprungne nordmannsgranjuletræer ramt alvorligt her.

Se flere nyheder

Certifikatkursus

Danske Juletræer, Dalum Landbrugsskole og Hans Thostrup afholder certifikatkursus i hånd- og rygsprøjter i juletræer og klippegrønt for udenlandske medarbejdere.

Se flere arrangementer