Annoncering på www.christmastree.dk

Danske Juletræer tilbyder annoncer på denne hjemmeside. Annoncerne bringes i en annonceboks til højre på siden, og man vil få en eksponering på stort set alle sider med enkelte undtagelser (sider med store tabeller samt sider med beskrivelser af projekter og arrangementer). Dertil kommer en annonceplads på Forhandlerlisten, som er en liste over forskellige brancheleverandører.

Forside Web Miniature

I annoncerne tilbyder vi at bringe et logo (272 px bred og 100 px høj) og en kort tekst (ca. 100 tegn). , samt en længere længere tekst på selve annoncørsiden, dog maksimum 300 tegn. Der er mulighed for at linke til virksomhedens egen hjemmeside i alle annoncerne.

Indholdet i annoncør-boksen skifter hver gang den besøgende bevæger sig rundt på hjemmesiden, så man deler indholdet i annoncør-boksen med de øvrige annoncører.

Hjemmesiden besøges ca. 150 gange dagligt af beslutningstagere inden for juletræs- og pyntegrøntbranchen.

Prisen er 1.000 kr. ekskl. moms for et år fra januar til december. Medlemmer af Danske Juletræer får rabat og kan derfor komme på forhandleroversigten for 750 kr ekskl. moms for et år.

Annoncen forlænges automatisk, indtil den opsiges.

For yderligere oplysninger og spørgsmål:
Adam Kofoed Månsson
Mail: akm@christmastree.dk 
Telefon: 2625 4266

Dispensation til ConShape

Miljøstyrelsen har pr. 12. juni 2019 meddelt Valent BioScience, HD2412 og Danske Juletræer – træer & grønt dispensation til anvendelse af ConShape til vækstregulering i juletræer i perioden 28. maj – 28. august 2019. Se flere nyheder

CJ juletræer

Plantning af juletræer med GPS-styret traktor og plantemaskine.

Se forhandleroversigt

14th CTREE Conference

Canada is pleased to host the 14th International Christmas Tree Research and Extension Conference. Se flere arrangementer