Vidste du, ...at traditionen med en adventskrans kom til Danmark efter 1. verdenskrig?

Naturlige juletræer skaber hygge

Ved at købe et naturligt juletræ styrkes samhørigheden med naturen og der skabes natur hos juletræsproducenten i de 8-10 år produktion varer. Efter jul kan træet skabe glæde som fugletræ på altanen, terrassen eller i haven inden træet igen indgår i naturens kredsløb som kompost eller varme. Se flere nyheder

Opfølgningskursus sprøjtecertifikat - Sjælland

Hvert 4. år skal du have fornyet dit sprøjtecertifikat/-bevis. Danske Juletræer afholder i samarbejde med sprøjtespecialist Hans Thostrup og Bygholm Landbrugsskole et skræddersyet opfølgningskursus udelukkende målrettet producenter af juletræer og klippegrønt. Se flere arrangementer

Green Team Group

Green Team Group er en af de ledende i produktion og salg af Nordmannsgran. Kontakt os om mulighederne for et samarbejde.

Se forhandleroversigt

Publikationer

Her kan du se en oversigt over de forskellige publikationer og andet informationsmateriale, som formidles af Danske Juletræer.

Forsidefoto     
Beskrivelse

Nåledrys er det eneste tidsskrift kun for juletræs- og klippegrøntbranchen. Tidsskriftet bringer dyrknings- og afsætningsrelaterede artikler samt uddybende forskningsbaserede og andre beskrivende artikler fra ind- og udland, som er relevant for branchen. Både foreningens egne medarbejdere, men i lige så stor udstrækning en lang række af branchens aktører optræder som forfattere i bladet. Igennem årene er en mængde af væsentlige spørgsmål blevet behandlet her, og tidsskriftet har således i stor udstrækning været med til at præge hele pyntegrøntbranchen.

Læs mere og bestil
Forsidedetailsalg 200

Pjecen er i A5 format på 22 sider og indeholder tips og tricks til hvordan man bedst indretter sit detailsalg/hjemmesalg.

Læs mere og bestil

Frem brugen af naturtræer og bestil vores julehjerter med påtrykte statements. Julehjerterne kan bruges til at pynte et træ på stadepladsen, træet på kontoret eller som en god firmagave til kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere og bestil
Handelsaftale 300

Et godt aftale grundlag er altid vigtigt for at undgå misforståelser senere i handelsforløbet. Derfor har Danske Juletræer udarbejdet handelsdokumenter på dansk, tysk, engelsk og fransk.

Læs mere og bestil

Mad med gran er om gran - i skoven, i kurven og i køkkenet. Med flotte fotos guides du til at indsamle nåle, skud og kogler. Med enkle opskrifter får du mulighed for at gemme smagen i eddike, sirup, snaps og olier, så du kan bruge gran i dit køkken hele året.

Læs mere og bestil
Forsidenaaleanalyseindstik 200

Hæftet om tolkning af nåleanalyser i nordmannsgranjuletræer er 16 sider i A4 format og belyser alle de forhold man skal være opmærksom på, når man indsamler nåleprøver, og efterfølgende vil tolke laboratoriets analyseresultater.

Læs mere, download eller bestil
Planteværn 2021

Bogen giver et godt udgangspunkt for planteværn i den forestående dyrkningssæson. Bogen leveres i A4-format i kraftig kvalitet, som egner sig til både kontoret, bilen og førerhuset.

Læs mere og bestil
Forsideskadenøgle 300

Bogen indeholder en nøgle over en række skader, samt efterfølgende beskrivelser af de enkelte årsager til skader forvoldt af dyr, fugle, svampe, næringsstofmangel, pesticider m.m., som producenterne kan forvente at træffe på.

Læs mere og bestil
1 Ganske Få Giver Mange Mange Træer 200

Seks flotte plakater om nøglefakta om branchen. De beskriver i korte ord hvorfor vi i Danmark er europamestre, hvor meget vi fylder i landskabet, at ægte juletræer er bedst for miljøet og hvor mange, der køber et juletræ og hvilken type de vælger samt meget mere.

Læs mere, download eller bestil
Juletræets historie begynder i Europa i 700-tallet, og herfra bredte skikken sig med immigranter til andre verdensdele, og den kendes i dag over alt på kloden. Bogen findes kun på engelsk. Bogen kan være den perfekte mandel-gave.Læs mere og bestil
Forsideøkologiskejuletræer 200Dette 43 siders hæfte fra 2005 beskriver i ord og billeder de mange forhold, der skal være på plads for at kunne producere økologiske juletræer og pyntegrønt af god kvalitet.Læs mere og bestil