Publikationer

Her kan du se en oversigt over de forskellige publikationer og andet informationsmateriale, som formidles af Danske Juletræer.

Forsidefoto     
Beskrivelse
Forsidedetailsalg 200

Pjecen er i A5 format på 22 sider og indeholder tips og tricks til hvordan man bedst indretter sit detailsalg/hjemmesalg.

Læs mere og bestil

Frem brugen af naturtræer og bestil vores julehjerter med påtrykte statements. Julehjerterne kan bruges til at pynte et træ på stadepladsen, træet på kontoret eller som en god firmagave til kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere og bestil
Handelsaftale 300

Et godt aftale grundlag er altid vigtigt for at undgå misforståelser senere i handelsforløbet. Derfor har Danske Juletræer udarbejdet handelsdokumenter på dansk, tysk, engelsk og fransk.

Læs mere og bestil

Mad med gran er om gran - i skoven, i kurven og i køkkenet. Med flotte fotos guides du til at indsamle nåle, skud og kogler. Med enkle opskrifter får du mulighed for at gemme smagen i eddike, sirup, snaps og olier, så du kan bruge gran i dit køkken hele året.

Læs mere og bestil
Forsidenaaleanalyseindstik 200

Hæftet om tolkning af nåleanalyser i nordmannsgranjuletræer er 16 sider i A4 format og belyser alle de forhold man skal være opmærksom på, når man indsamler nåleprøver, og efterfølgende vil tolke laboratoriets analyseresultater.

Læs mere, download eller bestil

Bogen giver et godt udgangspunkt for planteværn i den forestående dyrkningssæson. Bogen leveres i A4-format i kraftig kvalitet, som egner sig til både kontoret, bilen og førerhuset.

Læs mere og bestil
Forsideskadenøgle 300

Bogen indeholder en nøgle over en række skader, samt efterfølgende beskrivelser af de enkelte årsager til skader forvoldt af dyr, fugle, svampe, næringsstofmangel, pesticider m.m., som producenterne kan forvente at træffe på.

Læs mere og bestil
1 Ganske Få Giver Mange Mange Træer 200

Seks flotte plakater om nøglefakta om branchen. De beskriver i korte ord hvorfor vi i Danmark er europamestre, hvor meget vi fylder i landskabet, at ægte juletræer er bedst for miljøet og hvor mange, der køber et juletræ og hvilken type de vælger samt meget mere.

Læs mere, download eller bestil
Juletræets historie begynder i Europa i 700-tallet, og herfra bredte skikken sig med immigranter til andre verdensdele, og den kendes i dag over alt på kloden. Bogen findes kun på engelsk. Bogen kan være den perfekte mandel-gave.Læs mere og bestil
Forsideøkologiskejuletræer 200Dette 43 siders hæfte fra 2005 beskriver i ord og billeder de mange forhold, der skal være på plads for at kunne producere økologiske juletræer og pyntegrønt af god kvalitet.Læs mere og bestil

Virtuelle temadage 2021

Ønsker du at få den nyeste viden og opdatering indenfor dyrkning af klippegrønt og juletræer, så tilmeld dig og deltag i foråret virtuelle temadage. Se flere nyheder

JUTEK

Så er fremtiden sikret!

Se forhandleroversigt

IPM - AFLYST

Hvert år afvikles en af de helt store udstillingsbegivenheder indenfor det grønne område. Udstillingen IPM er Europas største indenfor planter, blomster, potteplanter m.v., men også juletræer og klippegrøntet bliver præsenteret for et større fagligt publikum i disse dage. Se flere arrangementer