Peter Ryhmer

Peter Ryhmer

Kommunikationskonsulent
E-mail: pr@christmastree.dk
Mobiltelefon:2022 2060
Peter varetager foreningens arbejde omkring medlemsformidling. Peter er redaktør på Nåledrys og ansvarlig for udvikling og drift af foreningens hjemmeside og SoMe indsats. Derudover koordinerer Peter formidlingen i Korte Meddelelser med sekretariatets øvrige medarbejdere.

Med en baggrund som journalist og tidligere ansættelser i detailhandlen bidrager Peter også til foreningens arbejde med afsætning og markedsføring i samarbejde med Claus Jerram Christensen og Kenneth Klausen.

Økologibekendtgørelse og vejledning 2022

Den danske økologilov var i høring i 2020 foranlediget af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2018/848 af 30. maj 2018 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter. Nu er den tilhørende bekendtgørelse og vejledning kommet i høring. Se flere nyheder

Green Team Group

Green Team Group er en af de ledende i produktion og salg af Nordmannsgran. Kontakt os om mulighederne for et samarbejde.

Se forhandleroversigt

Plantekongres

Plantekongres er Nordens største om planteproduktion, natur, miljø og planlægning. Over to dage stilles der skarpt på den nyeste viden på området og på dine udfordringer og muligheder. Se flere arrangementer