Eksportværdi af juletræer & klippegrønt

1986 - 2021

I 2021 eksporterede Danmark juletræer og klippegrønt for tilsammen 1,1 mia. kr. Eksporten var stigende fra produktionens begyndelse i midt firserne frem til 2012. Herfra har eksportværdien været faldende grundet stigende egenproduktion af juletræer på de vigtigste eksportmarkeder og faldende træpriser. Med en lille stigning i den eksporterede mængde af juletræer og klippegrønt og bedre priser for klippegrønt steg eksportværdien en smule i 2018, 2019 og nu i 2021. Af eksporten på de små 1,1 milliard kr. tegner juletræer sig for 0,91 milliard, mens klippegrøntet indbringer ca. 0,14 milliard.

Samlet 2021-eksportværdi for juletræer og klippegrønt

Temadage 2023

Ønsker du at møde kolleger, se udstillere og få den nyeste viden og opdatering indenfor dyrkning af klippegrønt og juletræer, så tilmeld dig og deltag i foråret temadage. Programmet byder på alt fra opdatering om planteværn over status for gødning, hjælpestoffer og transport til afsætning. Se flere nyheder

ASM Østervang

ASM Østervang er en mindre smede- og maskinfabrik, hvor vi laver mange forskellige opgaver i stål, maskinudvikling og mekanisk produktion.

Se forhandleroversigt