Overgaard I/S

Overgaard I/S indehaves af Bjarne og Henning Overgaard Pedersen. Vi er brødre og bor på hver vores gård, nabo til hinanden, i det smukke kuperede landskab i det midtjyske. Begge har vi juletræsproduktion som hovederhverv. Vi er den tredje generation, der siden 1800 tallet har drevet skovdrift herfra.

På vores egen og lejet ca. 150 ha. jord producerer vi hovedsagelig Nordmann Juletræer (lat.: Abies Nordmanniana) samt en mindre mængde rødgran juletræer (lat.: Picea Abies) og Nobilis klippegrønt (lat.: Abies Procera).

Det er afgørende for os, at vores juletræer er af meget høj kvalitet, samt at produktionen foregår på en professionel måde, hvor der er plads til at opfylde kundernes individuelle behov og ønsker.

Næsten hele vores produktion eksporterer vi til en række lande i Europa. Det sker gennem en stabil kundekreds, vi har opbygget over mange år. Da vi til stadighed udbygger vores produktion, søger vi konstant nye kundeemner til et varigt samarbejde. Desuden har vi et tæt samarbejde med de øvrige juletræsproducenter i området og afsætter en større og større del af deres træer, som et supplement til vores egen produktion.


Tlf. nr20480068
E-mailh@overgaard.eu
AdresseRustrupvej 23-25
8653 Them
KontaktpersonOvergaard I/S
ÅbningstiderEfter aftale - ring
Hjemmesidewww.overgaard.eu
JuletræerNobilis
Rødgran
Nordmannsgran 1,5- 2,5 m
KlippegrøntRødgran
Kristtorn (grøn og broget)
Buksbom (bred og smal)
Cypres (grøn, gul og blå)
Nordmannsgran
Nobilis
Fæld selvJa
TransportAb skov
Levering mod betaling
Frit leveret hos køber
Årlig omsætning af juletræer100000
ForhandlingssprogNordisk (DK, S, N)
Engelsk
Tysk
Polsk
LeveringsmulighederStorpaller (10 pr. lastvogn)
Halvpaller (20 pr. lastvogn)
Mixpaller
Løs læsset
Del læs
Spidsning
Med fod
Kundeetiketter