Bertram Møbius Pedersen

Bertram Møbius Pedersen

Dyrkningskonsulent
E-mail: bmp@christmastree.dk
Mobiltelefon:2625 4266
Bertram varetager foreningens arbejde omkring dyrkning, herunder telefonisk rådgivning og konsulentbesøg primært øst for Storebælt. Bertram er ansvarlig for foreningens IT samt for udvikling og drift af foreningens hjemmeside. Derudover koordinerer Bertram foreningens arbejde på certificeringsområdet.

Med en baggrund som Skov- og Landskabsingeniør og en kandidatgrad i skovbrug er Bertram foreningens bindeled til forskningsverden på bla. IGN.  Bertram varetager også kontakten til Miljøstyrelsen vedrørende godkendelser til mindre anvendelser i samarbejde med Kenneth Klausen.

Hvad må man samle i skoven?

I Sverige bliver hvert femte juletræ stjålet. Helt så galt er det formentlig ikke Danmark, men nogle kan måske stadig være i tvivl om, hvad ”fæld selv” betyder. Nedenfor beskrives nogle af de regler som bl.a. findes i naturbeskyttelsesloven og i den tilhørende bekendtgørelse. Se flere nyheder

Green Team Group

Green Team Group er en af de ledende i produktion og salg af Nordmannsgran. Kontakt os om mulighederne for et samarbejde.

Se forhandleroversigt

Plantekongres - ÆNDRET

Her får du den nyeste viden inden for forskning, rådgivning og politik, og møder de andre aktører i landbrugsbranchen til en god debat. I 2021 er den fysiske konference erstattet af 20 håndplukkede faglige webinarer. Se flere arrangementer