Adam Kofoed Månsson

Adam Kofoed Månsson

Dyrkningskonsulent
Email: akm@christmastree.dk
Mobil:2625 4266
Adam varetager foreningens arbejde omkring dyrkning, herunder telefonisk rådgivning og konsulentbesøg primært øst for Storebælt. Adam er ansvarlig for foreningens IT samt for udvikling og drift af foreningens hjemmeside. Derudover koordinerer Adam foreningens arbejde på certificeringsområdet.

Med en baggrund som både landbrugsuddannet og Skov- og Landskabsingeniør har Adam et stort praktisk kendskab til maskiner og driftsteknik og planteværnsområdet.  Adam varetager derfor kontakten til Miljøstyrelsen vedrørende godkendelser til mindre anvendelser i samarbejde med Kenneth Klausen.

Temadage 2020

Ønsker du at få den nyeste viden og opdatering indenfor dyrkning af klippegrønt og juletræer, så tilmeld dig og deltag i foråret temadage. Se flere nyheder

Himmerlands Dækrodsplanter & Skovprodukter

Producent af dækrodsplanter i høj kvalitet. Vi lægger vægt på plantekvalitet, herkomstsikkerhed og proveniens. Levering i DK og Europa, også til sensommerplantning.

Se forhandleroversigt

IPM

Hvert år afvikles en af de helt store udstillingsbegivenheder indenfor det grønne område. Udstillingen IPM er Europas største indenfor planter, blomster, potteplanter m.v., men også juletræer og klippegrøntet bliver præsenteret for et større fagligt publikum i disse dage. Se flere arrangementer