Adam

Adam Kofoed Månsson

Dyrkningskonsulent
Email: akm@christmastree.dk
Mobil:2625 4266
Adam varetager foreningens arbejde omkring dyrkning, herunder telefonisk rådgivning og konsulentbesøg primært øst for Storebælt. Adam er ansvarlig for foreningens IT samt for udvikling og drift af foreningens hjemmeside. Derudover koordinerer Adam foreningens arbejde på certificeringsområdet.

Med en baggrund som både landbrugsuddannet og Skov- og Landskabsingeniør har Adam et stort praktisk kendskab til maskiner og driftsteknik og planteværnsområdet.  Adam varetager derfor kontakten til Miljøstyrelsen vedrørende godkendelser til mindre anvendelser i samarbejde med Kenneth Klausen.

Nyt GUDP projekt om økologisk netværk

Nyt GUDP-projekt om økologisk netværk skal kaste lys over muligheder og begrænsninger ved den økologiske produktion i Danmark. Se flere nyheder

Himmerlands Dækrodsplanter & Skovprodukter

Producent af dækrodsplanter i høj kvalitet. Vi lægger vægt på plantekvalitet, herkomstsikkerhed og proveniens. Levering i DK og Europa, også til sensommerplantning.

Se forhandleroversigt

Bidragermøde

Forskningsenheden inviterer bidragyderne og medlemmer af Danske Juletræer til årsmøde i forlængelse af generalforsamlingen i Danske Juletræer. Se flere arrangementer