Redaktør og fagkonsulent til Danske Juletræer

28.08.2019

Redaktør – medlemsrådgivning – erhvervets lovgivningsmæssige rammevilkår

Danske Juletræer

Brancheforeningen Danske Juletræer søger en redaktør og fagkonsulent, der skal indgå i foreningens sekretariat på fire personer i Birkerød.

Arbejdsopgaverne falder primært inden for tre områder:

  • Redaktør for foreningens kvartalstidsskrift ”Nåledrys”
  • Medlemsrådgivning inden for dyrkning og lovgivning
  • Public affairs arbejde med erhvervets rammevilkår

Som redaktør skal du selv kunne bidrage med artikler og være ansvarlig for kontakten til øvrige interne og eksterne forfattere af artikler, tegning af annoncer og redigering af bladet i samarbejde med trykkeriet.

Foreningens indsats vedrørende medlemsrådgivning inden for praktisk dyrkning og lovgivning på området indebærer bl.a., at du skriver indlæg til vores nyhedsbrev Korte Meddelelser og hjemmeside www.christmastree.dk , deltager i temadage og markvandringer. Konsulentbesøg ”i marken” er også en del af vores medlemsrådgivning, ligesom generel rådgivning om afsætning kan forekomme.

Arbejdet vedrørende public affairs indebærer bl.a. netværk med offentlige myndigheder omkring rammebetingelserne for produktion af juletræer og klippegrønt samt stillingtagen til høringssvar mv.

Faglige og personlige kvalifikationer:

  • Du har en jordbrugsfaglig akademisk uddannelse og flere års erfaring fra den grønne sektor – gerne skov- eller pyntegrøntbranchen
  • Du har gode evner inden for mundtlig og især skriftlig formidling
  • Du foretrækker at arbejde selvstændigt inden for afstukne rammer
  • Du har blik for detaljer og arbejder struktureret
  • Som person er du en proaktiv, engageret teamplayer med en forretningsmæssig forståelse af medlemmernes produktion af juletræer og klippegrønt
  • Engelsk falder dig naturligt, og tysk til husbehov er en fordel
  • Du har kørekort og stiller egen bil til rådighed

Arbejdstid:
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, men da jobbet indebærer en del rejseaktivitet, må der udvises fleksibilitet når opgaverne kræver det.

Arbejdssted:
Vi bor på Blokken 15 i Birkerød tæt ved offentlig transport og med gratis parkering.

Ansøgning:
Ansøgning med udførligt CV indsendes til foreningens sekretariat inden den 11. oktober 2019 på e-mail – cjc@christmastree.dk. Der vil blive indkaldt til jobsamtaler i uge 43.

Tiltrædelse:
1. januar 2020

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Claus Jerram Christensen på tlf. 2627 4266 eller e-mail cjc@christmastree.dk

Hent stillingsopslaget som pdf