Coronatilsyn i land- og skovbrug

28.10.2020

Fra den 28. oktober kan skov- og landbrugsejendomme forvente uanmeldte besøg fra Arbejdstilsynet, der har startet en målrettet corona-tilsynsindsats, med fokus på at forebygge smittespredning hos ansatte. Det oplyser Arbejdstilsynet i en pressemeddelelse.

Arbejdstilsynets coronatilsyn vil have fokus på:

  1. Vejledning om krav og anbefalinger til virksomheder med vandrende arbejdskraft i forhold til coronasmitte.
  2. Vejledning om og tilsyn med den generelle smitteforebyggelse i branchen.

Arbejdstilsynet vil vejlede om, hvordan virksomheden kan forebygge risikoen for coronasmitte både i forhold til vandrende arbejdskraft og medarbejderne generelt. Arbejdstilsynet ser særligt efter de problemer, de oftest støder på i branchen, når det gælder forebyggelse af smittespredning. 

I land og skovbrug vil arbejdstilsynet særligt have fokus på nedenstående 3 punkter.

  • Afstand mellem medarbejdere
  • Håndhygiejne
  • Rengøring

Det er ikke alle virksomheder i skov- og landbruget, der får besøg af Arbejdstilsynet. Et besøg fra Arbejdstilsynet vil være uanmeldt og der kan gives straks påbud.

Læs hele pressemeddelelsen på Arbejdstilsynet hjemmeside.

Bayer

Se Bayer's aktuelle videoer om ukrudts- og lusebekæmpelse samt topskudsregulering.

Se forhandleroversigt

Virtuel temadag - modul 1

Henset til den nuværende og forventede fremtidige Corona situation har vi besluttet at afholde 2021-temadagene virtuelt af hensyn til deltagernes sikkerhed. I stedet for at aflyse temadagene har vi så valgt at afvikle temadagene virtuelt så du stadigvæk kan få interessante foredrag, men nu til en meget fordelagtig pris. Se flere arrangementer