Ny dyrkningskonsulent

01.10.2020

Bertram er 26 år og bor i Valby, men er oprindelig fra Bagsværd. Bertram har haft praktik- og mentor ophold på flere juletræsejendomme herunder bla. Dønnerup, Valdemarskilde og Trolleholm i Sverige. Bertram er nyuddannet som forstkandidat fra Københavns Universitet i år, og har en baggrund som Skov og Landskabsingeniør, som han afsluttede i 2018. Bertram har fokuseret sit uddannelsesforløb på produktion, og har skrevet bachelor- og master afhandling om hhv. kronvildtpåvirket egedyrkning, og om hvordan de tidlige udrensninger i eg, påvirker kvalitet og vækst.  

Udover dyrkningsrådgivning kommer Bertram til at stå for udvikling og drift af foreningens hjemmeside og sociale medier samt være vores ankermand på certificeringsområdet. Sammen med Jonas vil Bertram også tegne annoncer til vores medier.

Bertram har e-mailadressen bmp@christmastree.dk og telefon nummer 2625 4266.  

Med Bertrams ansættelse får Jonas telefon 2673 4266 og kan fortsat træffes på e-mail jkh@christmastree.dk

Lyneborg Grønt ApS

Pyntegrønt købes i nordmannsgran og nobilis!

Se forhandleroversigt

IPM - AFLYST

Hvert år afvikles en af de helt store udstillingsbegivenheder indenfor det grønne område. Udstillingen IPM er Europas største indenfor planter, blomster, potteplanter m.v., men også juletræer og klippegrøntet bliver præsenteret for et større fagligt publikum i disse dage. Se flere arrangementer