Generalforsamlingstilmelding


Tak for din tilmelding til Danske Juletræers generalforsamling den 25. maj 2021 kl. 10.00 - 12.00. Der er udlevering af stemmesedler fra kl. 09.30.

Der er afsendt en bekræftelsesmail med dine tilmeldingsoplysninger til den mailadresse, du opgav ved tilmeldingen.

For at lette stemmeudleveringen bedes du medbringe bekræftelsesmailen og/eller dit medlemsnummer.

Generalforsamlingen foregår på Velas, Damsbovej 11, 5400 Vissenbjerg


Bliver du forhindret i at deltage bedes afbud givet til Bertram Møbius Pedersen på tlf. 2625 4266, så et eventuelt medlem på ventelisten kan få pladsen.

Der krav om, at de deltagende medlemmer skal kunne fremvise et coronapas, det vil sige dokumentation for (færdig)vaccination, tidligere coronasgydom eller en negativ coronatest, som ikke er mere end 72 timer gammel. Coronapasset kan hentes på sundhed.dk eller via app på mobiltelefonen.

Klik her for at gå til forsiden

 

Danske Juletræer lav

Markvandringer i Klonforsøg af Nordmannsgran

Som en del af GUDP – projektet ”Vegetativ Formering af Eliteplanter” inviteres til besøg i to klonforsøg med nordmannsgran. Klonerne er fremkommet ved vævskultur (somatisk embryogenese) – og i forsøgene kan man ved selvsyn se, hvor ens klonerne er samt vurdere deres anvendelighed. Se flere nyheder

R & E Forest Team

Vi tilbyder service af høj kvalitet på landbrugs- og byggemarkedet.

Se forhandleroversigt

Klonmarkvandring - Sjælland

Som en del af GUDP – projektet ”Vegetativ Formering af Eliteplanter” inviteres til besøg i to klonforsøg med nordmannsgran. Klonerne er fremkommet ved vævskultur (somatisk embryogenese) – og i forsøgene kan man ved selvsyn se, hvor ens klonerne er samt vurdere deres anvendelighed. Se flere arrangementer