Algeundersøgelse

Algevækst i juletræer volder stadig problemer for en del juletræsproducenter, og omfanget synes at være stigende. Tillige er afsætningen af juletræer presset grundet et stort udbud i Europa. Derfor har de handlende stor fokus på at undgå problemer og risiko for reklamationer. Derfor oplever mange, at for synlig og omfangsrig forekomst af alger i juletræerne medfører deklassering eller helt kassering af træer.

EcoStyle og Danske Juletræer har sørget for godkendelse efter mindre anvendelse af TopGun Finalsan til algebekæmpelse. En del har anvendt dette. Andre har stået i kulturerne i efteråret og spulet algerne af de ramte træer. Andre har konstateret sidegevinst ved udbringning af flydende gødninger ved nåle(blad)gødskning i løbet af sommeren.

Vi er interesseret i at opsamle dyrkernes erfaringer, således vi kan blive dygtige til at vælge den rigtige og mest effektive – og økonomisk mest rentable – metode til forebyggelse og/eller bekæmpelse. Derfor vil vi være meget taknemmelige for at I besvarer spørgeskemaet. Det tager kun få minutter. Det er hjælp til selvhjælp.

Spørgeskemaet kan tilgås her: https://da.surveymonkey.com/r/XKXM6VZ

Program for Temadage 2019

Programmet for årets Temadage er færdigt. Se hvad du kan glæde dig til her. Husk af du kan tilmelde dig til temadagene under arrangementer. Se flere nyheder

Team Service

Gør det sjovere at være juletræsproducent - skab større dækningsbidrag.

Se forhandleroversigt

25. Internationale Weihnachtsbaumbörse

Messen afholdes normalt hvert år på den anden lørdag i september. På messen finder du en række tyske og internationale udstillere og der er ofte mulighed for at høre foredrag. Se flere arrangementer