Tilmelding til temadage for udstillere

Nysgerrige kunder, værdifulde relationer, dialog og netværk
Som udstiller på de succesrige temadage er der alle muligheder for at brande din virksomhed og dennes produkter. Her kommer du helt tæt på en særdeles attraktiv og relevant målgruppe via faglig relevant og aktuel dialog.

Udstillere betaler 2.500 kr. pr. arrangement og inkluderet i prisen er deltagelse af 1 person. Det behøver dog ikke være den samme person alle tre steder, hvorfor man nedenfor bør skrive, hvem som deltager ved de forskellige arrangementer.

Har man yderligere ansatte, som ønsker at deltage i temadagene skal disse tilmeldes som deltagere (en formular pr. person)

Tilmeld dig som UDSTILLER

Tilmelding til Danske Juletræers temadage som UDSTILLERChristmasworld

Verdens førende messe for dekorationer og udsmykning i relation til julen. I de senere år er delmessen Floradecora kommet til. Den retter sig mere mod friske planter og dekorationer - og juletræer. Se flere arrangementer

Temadage 2023

Ønsker du at møde kolleger, se udstillere og få den nyeste viden og opdatering indenfor dyrkning af klippegrønt og juletræer, så tilmeld dig og deltag i foråret temadage. Programmet byder på alt fra opdatering om planteværn over status for gødning, hjælpestoffer og transport til afsætning. Se flere nyheder

Egedal Maskinfabrik A/S

Egedal har et komplet maskinprogram indenfor: Planteskoler, skovbrug, gartnerier og specialmaskiner.

Se forhandleroversigt