Temadag - Sjælland

21.02.2017

Temadagene afholdes sædvanen tro i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet og Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet. Samarbejdet med universiteterne giver en stærk forankring på planteværnsområdet med inddragelse af den mest kompetente viden og de seneste erfaringer og resultater fra den praksisnære forskning.

Det endelige program kan findes her

Kursusafgiften er 1.250 kr. for abonnenter/medlemmer og 1.750 kr. for ikke-abonnenter/medlemmer. Kursusafgiften inkluderer en kursusmappe med opdaterede sprøjteblade, vores aktuelle anbefalinger om gødskning og planteværn, dagens præsentationer på print samt morgenkaffe og brød, frokostbuffet og eftermiddagskaffe.

BEMÆRK: Lav venligst en tilmelding for hver person, som deltager ved arrangementerne.

Sted

Gefion
Fulbyvej 15
4180 Sorø

Dato og tid21.02.2017 kl. 9.00 - 15.00
Tilmeldingsfrist17.02.2017
Praktiske oplysninger

Kursusafgiften inkluderer kususmappe med opdaterede sprøjteblade, kaffe/brød og frokost. Temadagene er åbne for alle og tilmelding som DELTAGER sker på nedenstående formular.

Tilmelding som UDSTILLER findes på separat formular.

Kursusansvarlig

Temadag - Sorø den 21. februar 2017Danske Juletræer etablerer forskningsenhed

Med stor opbakning fra medlemskredsen har Danske Juletræer nu etableret en forskningsenhed, der skal være med til at styrke indtjeningen for dansk producerede juletræer. Første projekt omhandler baggrund for og bekæmpelse af "røde nåle". Se flere nyheder

IntroCert

Kom godt i gang med certificering frugt-grønsager-kartofler-blomster-juletræer

Se forhandleroversigt