Temadag - Sjælland

20.02.2018

Temadagene afholdes sædvanen tro i samarbejde med Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet og Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet. Samarbejdet med universiteterne giver en stærk forankring på planteværnsområdet med inddragelse af den mest kompetente viden og de seneste erfaringer og resultater fra den praksisnære forskning.

Se programmet her.

Kursusafgiften er 1.250 kr. for abonnenter/medlemmer og 1.750 kr. for ikke-abonnenter/medlemmer. Kursusafgiften inkluderer Danske Juletræers planteværnsbog med opdaterede sprøjteblade samt anbefalinger om gødskning og planteværn, dagens præsentationer på print samt morgenkaffe og brød, frokostbuffet og eftermiddagskaffe.

Vær opmærksom på, at der tillægges et gebyr på 200 kr. pr. person ved tilmelding efter den 16. februar kl 15.

--> Lav venligst en tilmelding for hver person, som deltager ved arrangementerne <--

Sted

Vkst
Fulbyvej 15
4180 Sorø

Dato og tid20.02.2018 kl. 9.00 - 15.00
Tilmeldingsfrist16.02.2018
Praktiske oplysninger

Kursusafgiften inkluderer Danske Juletræers planteværnsbog med opdaterede sprøjteblade, formiddagskaffe, frokostbuffet og eftermiddagskaffe. Temadagene er åbne for alle og tilmelding som DELTAGER sker på nedenstående formular.

Kursusansvarlig

Tilmelding til Danske Juletræers temadage

Der skal laves en tilmelding for hver deltager

Faglig medarbejder til Danske Juletræer

Da vores nuværende dyrkningskonsulent har søgt nye udfordringer søger Danske Juletræer en afløser til at yde medlemsrådgivning om dyrkning af juletræer og klippegrønt med særligt fokus på bekæmpelsesmidler og renholdelse. Se flere nyheder

Himmerlands Dækrodsplanter & Skovprodukter

Producent af dækrodsplanter i høj kvalitet. Vi lægger vægt på plantekvalitet, herkomstsikkerhed og proveniens. Levering i DK og Europa, også til sensommerplantning.

Se forhandleroversigt