Skov & Teknik 2018

17.05.2018

Danmarks største skovbrugsfaglige maskinudstilling

På Skov & Teknik 2018 præsenteres hele det store udvalg af skovningsmaskiner, udkørselstraktorer, spil, skovvogne, flishuggere, brændemaskiner, træhøvle, stub- og rodfræsere samt småmaskiner, redskaber og tilbehør til traditionelt skovarbejde. En del maskiner og udstyr vil kunne ses i funktion.

Derudover er der stande med: Dæk og fælge for skov- og landbrugsmaskiner, hegnsmaskiner og udstyr til have og park. Et bredt udvalg i planter til skov, hegn og læ samt til juletræsproduktion, brændekedler, træpillefyr og solvarmeanlæg, Udstyr til skov, natur og outdoor, rådgivning mv. af eksperter for det grønne område.                                                

Danske Maskinstationer og Entreprenører og Dansk Skoventreprenør Forening vil være aktive i centrum af udstillingsområdet.

For juletræsfolket har denne messe altid stået ”lidt i skyggen” af Langesø messen, som afholdes den 3. torsdag i august, men driver man en kombineret ejendom med både juletræer og skovbrug kan der være inspiration at hente til særligt skovbrugsdelen.Sted

Langesø Skovbrug
Langesøvej 146 C
5462 Morud

PrisAdgangsbillet 150 kr. Spisebilletter kan købes i indgangen for 150 kr.
Dato og tid17.05.2018 9.00 - 17.00
Praktiske oplysninger

Ingen tilmelding nødvendig - bare mød op.

Læs mere på messen hjemmeside.

Kursusansvarlig

Naturlige juletræer

Naturlige juletræer fortjener en stjerne på toppen den 24. december efter en værdig afslutning på et 10 år langt liv i naturen, hvor træet er passet og plejet for at glæde på bedste vis juleaften. Men det naturlige træ pynter også på CO2-regnskabet og er meget miljøvenligt i forhold til sin grumme efterligning; plastiktræet. Se flere nyheder

JUTEK

Så er fremtiden sikret!

Se forhandleroversigt