Opfølgningskursus sprøjtecertifikat

03.03.2020

Hvert 4. år skal du have et opfølgningskursus til dit sprøjtebevis/-certifikat. Endvidere er det nødvendigt for at kunne blive registreret digitalt i Miljøstyrelsen MAB-register for kunne købe og anvende pesticider. Derfor tilbyder Danske Juletræer og LMO i samarbejde med Dalum Landbrugsskole et AMU-kursus specielt målrettet producenter af juletræer og klippegrønt.

Prisen er 800,- kr. inkl. forplejning, materiale og AMU-bidrag, og der er mulighed for at søge VEU-godtgørelse efter kurset. Beløbet tillægges moms. Tilmelder man sig som højtuddannet, så er koster det 800 kr. mere i AMU-bidrag (i alt 1600 kr. ekskl. moms), og der er ingen VEU-godtgørelse.

Der er lovmæssige krav til indholdet, men indenfor disse rammer tilpasses disse kurser til netop jeres afgrøder, behov og interesser. Hans Thostrup fra LMO underviser blandt andet i det lovgivningsmæssige og tekniske, hvor nyeste viden om sprøjteteknik og muligheder i dine afgrøder med juletræer og klippegrønt. Kenneth Klausen fra Danske Juletræer underviser blandt andet i aktuelle planteværnsmidler, resistens og IPM-implementering, sådan at du bliver opdateret.

Sted

LMO
Erhvevsbyvej 13
8700 Horsens

Pris800 kr. / 1600 kr.
Dato og tid03.03.2020 Tidspunkter følger
Praktiske oplysninger

Tilmelding foregår via www.efteruddannelse.dk. Søg på kurser ”juletræer” i søgefeltet og se efterdato og adresse. Har du spørgsmål så kontakt gerne Kenneth Klausen på e-mail kk@christmastree.dk eller telefon 40 25 46 50.

Hent vejledning til digital tilmelding

Kursusansvarlig

Johansens Planteskole

Ekspertise og tæt samarbejde. Vi garanterer den genetiske og tekniske kvalitet hver gang.

Se forhandleroversigt

Temadage 2020

Ønsker du at få den nyeste viden og opdatering indenfor dyrkning af klippegrønt og juletræer, så tilmeld dig og deltag i foråret temadage. Se flere nyheder