Opfølgningskursus sprøjtning, Sjælland

05.03.2019

Hvert 4. år skal du have et opfølgningskursus til dit sprøjtebevis/-certifikat. Endvidere er det nødvendigt for at kunne blive registreret digitalt i Miljøstyrelsen MAB-register for kunne købe og anvende pesticider. Derfor tilbyder Danske Juletræer og LMO i samarbejde med Nordjyllands Landbrugsskole et AMU-kursus specielt målrettet producenter af juletræer og klippegrønt.

Prisen er 800,- kr. inkl. forplejning, materiale og AMU-bidrag, og der er mulighed for at søge VEU-godtgørelse efter kurset. Beløbet tillægges moms. Tilmelder man sig som højtuddannet, så er koster det 800 kr. mere i AMU-bidrag (i alt 1600 kr. ekskl. moms), og der er ingen VEU-godtgørelse.

Der er lovmæssige krav til indholdet, men indenfor disse rammer tilpasses disse kurser til netop jeres afgrøder, behov og interesser. Hans Thostrup fra LMO underviser blandt andet i det lovgivningsmæssige og tekniske, hvor nyeste viden om sprøjteteknik og muligheder i dine afgrøder med juletræer og klippegrønt. Kenneth Klausen fra Danske Juletræer underviser blandt andet i aktuelle planteværnsmidler, resistens og IPM-implementering, sådan at du bliver opdateret.

Tilmelding foregår via www.efteruddannelse.dk. Søg på kurser ”juletræer” i søgefeltet og se efterdato og adresse. Har du spørgsmål så kontakt gerne Kenneth Klausen på e-mail kk@christmastree.dk eller telefon 40 25 46 50 eller Hans Thostrup på e-mail: hat@lmo.dk eller telefon 29 99 57 12.

Sted

Vkst
Fulbyvej 15
4180 Sorø

Pris800 kr. / 1600 kr.
Dato og tid05.03.2019 09:00 - 16:30
Kursusansvarlig

JUTEK

Så er fremtiden sikret!

Se forhandleroversigt

Program for Temadage 2019

Programmet for årets Temadage er færdigt. Se hvad du kan glæde dig til her. Husk af du kan tilmelde dig til temadagene under arrangementer. Se flere nyheder