Opfølgningskursus sprøjtning, Sjælland

03.03.2019

Hvert 4. år skal du have et opfølgningskursus til dit sprøjtebevis/-certifikat. Endvidere er det nødvendigt for at kunne blive registreret digitalt i Miljøstyrelsen MAB-register for kunne købe og anvende pesticider. Derfor tilbyder Danske Juletræer og LMO i samarbejde med Nordjyllands Landbrugsskole et AMU-kursus specielt målrettet producenter af juletræer og klippegrønt.

Prisen er 800,- kr. inkl. forplejning, materiale og AMU-bidrag, og der er mulighed for at søge VEU-godtgørelse efter kurset. Beløbet tillægges moms. Tilmelder man sig som højtuddannet, så er koster det 800 kr. mere i AMU-bidrag (i alt 1600 kr. ekskl. moms), og der er ingen VEU-godtgørelse.

Der er lovmæssige krav til indholdet, men indenfor disse rammer tilpasses disse kurser til netop jeres afgrøder, behov og interesser. Hans Thostrup fra LMO underviser blandt andet i det lovgivningsmæssige og tekniske, hvor nyeste viden om sprøjteteknik og muligheder i dine afgrøder med juletræer og klippegrønt. Kenneth Klausen fra Danske Juletræer underviser blandt andet i aktuelle planteværnsmidler, resistens og IPM-implementering, sådan at du bliver opdateret.

Tilmelding foregår via LMO’s hjemmeside (de administrerer kurserne), telefonisk til LMO på 70 15 40 00 eller på e-mail til kk@christmastree.dk. Vent med at udfylde blanket til brug for at udstede bevis, til du er fysisk på kurset. Så laver vi det dér. Vi har blot brug for at vide, hvem der deltager og hvor samt jeres e-mailadresse, så vi kan kontakte jer.

Stedet annonceres senere!

Sted

Nærmere følger

Pris800 kr. / 1600 kr.
Dato og tid03.03.2019 09:00 - 16:30
Kursusansvarlig

Dansk Plantageforsikring

Få den bedste og billigste skovbrandforsikring på markedet, samt tilskud til løvtræsbælter!

Se forhandleroversigt

Danske Juletræer etablerer forskningsenhed

Med stor opbakning fra medlemskredsen har Danske Juletræer nu etableret en forskningsenhed, der skal være med til at styrke indtjeningen for dansk producerede juletræer. Første projekt omhandler baggrund for og bekæmpelse af "røde nåle". Se flere nyheder