Markvandring: algevask

10.10.2019

Flere juletræsproducenter oplever i denne tid tiltagende problemer med alger. Derfor er flere inde i overvejelser omkring afvaskning af algerne – mens andre er gået i gang på kraftig opfordring af deres køber. Det er ingen nem løsninger til at fjerne alger, men i flere tilfælde er det den eneste løsning for at redde salget af de ramte træer.

Derfor afholdes en markvandring om dette højaktuelle emne, hvor erfaringsudveksling er i centrum. På stedet bruges lanse monteret på en Dragone-sprøjte, og Skærbæk Maskinforretning vil være til stede for at demonstrere. Vi opfordrer til at man møder op, så de allerede dragne erfaringer med algevask kan udveksles. Der anvendes også andre tekniske løsninger rundt om i landet.

Sted

Tommy Sørensen
Tarpvej 11
7330 Brande

PrisGratis for alle
Dato og tid10.10.2019 13.30 - 15.30
Praktiske oplysninger

Ingen tilmelding nødvendig - bare mød op.

Kursusansvarlig

Redaktør og fagkonsulent til Danske Juletræer

Da vores nuværende redaktør og chefkonsulent har valgt at gå på pension fra årsskiftet søger Danske Juletræer en ny redaktør til Nåledrys samt en fagkonsulent, der kan yde medlemsrådgivning inden for praktisk dyrkning og lovgivning på området. Se flere nyheder

Majland

De tre vigtigste faktorer i dit plantevalg: Proveniens, plantekvalitet & certificering Vi leverer overalt i Europa til professionelle producenter uanset mængde.

Se forhandleroversigt