Klonmarkvandring - Jylland

06.10.2021

Som en del af GUDP – projektet ”Vegetativ Formering af Eliteplanter” inviteres til besøg i to klonforsøg med nordmannsgran. Klonerne er fremkommet ved vævskultur (somatisk embryogenese) – og i forsøgene kan man ved selvsyn se, hvor ens klonerne er samt vurdere deres anvendelighed.

Klonforsøg plantet efterår 2015. Ulrik Braüner fra IGN, Københavns Universitet, præsenterer resultater og vi ser på klonerne. Ulrik Nyvold fra TECHTREE fortæller om status for kommercielle kloner. Forsøgsvært Christian West fortæller om kulturer anlagt forår og efterår og betydning af vanding. Kenneth Klausen Danske Juletræer fortæller kort om aktuelle dyrkningstiltag og markedssituationen for juletræer og herunder vinklingen: trætyper til de forskellige markeder.

Sted

Krogager Skovbrug
v. Else og Christian Westh Andersen
Albækvej 3
7500 Holstebro

PrisGratis og åbent for alle
Dato og tid06.10.2021 13.30 til 16.00

Markvandringer i Klonforsøg af Nordmannsgran

Som en del af GUDP – projektet ”Vegetativ Formering af Eliteplanter” inviteres til besøg i to klonforsøg med nordmannsgran. Klonerne er fremkommet ved vævskultur (somatisk embryogenese) – og i forsøgene kan man ved selvsyn se, hvor ens klonerne er samt vurdere deres anvendelighed. Se flere nyheder

HD NordicTrees

Juletræer i høj kvalitet kommer ikke af sig selv!

Se forhandleroversigt