IPM

22.01.2019

22.-25. januar 2019

Hvert år i slutningen af januar måned afvikles en af de helt store udstillingsbegivenheder indenfor det grønne område. 
Udstillingen IPM er Europas største indenfor planter, blomster, potteplanter m.v., men også juletræer og klippegrøntet bliver præsenteret for et større fagligt publikum i disse dage.

Udstillingen varer i 4 dage og bliver besøgt af ca. 60.000 gæster, hvoraf den største del er kompetente fagfolk indenfor hele det grønne område. Således kommer eksempelvis de store kæders indkøbere altid til denne udstilling for at måle temperaturen på årets marked. 

For de danske firmaers vedkommende er det derfor en god mulighed både for at tale med deres eksisterende kunder og ved samme lejlighed opnå nye kontakter med henblik på det fremtidige slag. 

For juletræsmarkedets vedkommende har man her muligheden for at få samlet op på sæsonen, og få feedback fra de udenlandske aktører, for at danne sig et indtryk af, hvordan de har oplevet det sidste års tid. En række danske firmaer benytter sig hvert år af denne mulighed for at vise flaget overfor markedet. 

Endelig kan det tilføjes, at yderligere en række af de danske eksportfirmaer, som ikke selv udstiller, alligevel dukker op på messen som besøgende for netop at samle informationer om hvad der rører sig i branchen på det store eksportmarked inden den næste sæson for alvor bryder løs senere på året.

Sted

MESSE ESSEN GmbH
Norbertstrasse
D - 45131 Essen
Tyskland

Dato og tid22.01.2019 Alle dage 09.00 - 18.00
Tilmeldingsfrist22.01.2019
Praktiske oplysninger

Læs mere på messens hjemmeside: http://ipm.messe-essen.de/

Kursusansvarlig

Danske Juletræer etablerer forskningsenhed

Med stor opbakning fra medlemskredsen har Danske Juletræer nu etableret en forskningsenhed, der skal være med til at styrke indtjeningen for dansk producerede juletræer. Første projekt omhandler baggrund for og bekæmpelse af "røde nåle". Se flere nyheder

Arbodania

Et juletræ fra Arbodania er en garanti for det absolut bedste produkt.

Se forhandleroversigt