IPM

28.01.2020

28.-31. januar 2020

Hvert år i slutningen af januar måned afvikles en af de helt store udstillingsbegivenheder indenfor det grønne område. 
Udstillingen IPM er Europas største indenfor planter, blomster, potteplanter m.v., men også juletræer og klippegrøntet bliver præsenteret for et større fagligt publikum i disse dage.

Udstillingen varer i 4 dage og bliver besøgt af ca. 60.000 gæster, hvoraf den største del er kompetente fagfolk indenfor hele det grønne område. Således kommer eksempelvis de store kæders indkøbere altid til denne udstilling for at måle temperaturen på årets marked. 

For de danske firmaers vedkommende er det derfor en god mulighed både for at tale med deres eksisterende kunder og ved samme lejlighed opnå nye kontakter med henblik på det fremtidige slag. 

For juletræsmarkedets vedkommende har man her muligheden for at få samlet op på sæsonen, og få feedback fra de udenlandske aktører, for at danne sig et indtryk af, hvordan de har oplevet det sidste års tid. En række danske firmaer benytter sig hvert år af denne mulighed for at vise flaget overfor markedet. 

Endelig kan det tilføjes, at yderligere en række af de danske eksportfirmaer, som ikke selv udstiller, alligevel dukker op på messen som besøgende for netop at samle informationer om hvad der rører sig i branchen på det store eksportmarked inden den næste sæson for alvor bryder løs senere på året.

Sted

MESSE ESSEN GmbH
Norbertstrasse
D - 45131 Essen
Tyskland

Dato og tid28.01.2020 Alle dage 09.00 - 18.00
Tilmeldingsfrist28.01.2020
Praktiske oplysninger

Læs mere på messens hjemmeside: http://ipm.messe-essen.de/

Kursusansvarlig

Dyrkningskonsulent med en skarp pen til Danske Juletræer

Da vores nuværende redaktør og chefkonsulent har valgt at gå på pension fra årsskiftet søger Danske Juletræer en ny dyrkningskonsulent og redaktør, der kan yde medlemsrådgivning inden for praktisk dyrkning og varetage redaktørskabet på Nåledrys. Se flere nyheder

Bionutria

Glæd dine juletræer med mikronæringsstoffer fra BioNutria. Uanset hvilken gødning du har brug for – har vi løsningen…

Se forhandleroversigt